Zarezerwuj stolik

Ania i Darek - managerowie w Senses

przeczytaj

Fine Dining w Restauracji Senses

przeczytaj

Święta czuć już w powietrzu

przeczytaj

Menu degustacyjne w restauracji Senses

przeczytaj

Dzisiaj Martin odebrał kolejną pięknie wyglądającą dostawę świeżego szkockiego łososia

przeczytaj

Andrea Camastra: Mam zdecydowanie za dużo dobrych pomysłów na menu

przeczytaj

Zupa rybna w Senses zachwyca

przeczytaj

Senses najlepszą restauracją w Polsce!

przeczytaj

Martin Giardino codziennie dogląda naszych wypieków

przeczytaj

Andrea Camastra: Mam zerową tolerancję do bałaganu w kuchni

przeczytaj

Jeśli nie znasz podstaw tradycyjnego gotowania, nie uda Ci się kuchnia nowoczesna

przeczytaj

Wszystko musi smakować perfekcyjnie

przeczytaj

Właśnie przyjechały do nas świeże kraby!

przeczytaj

Dla Andrei w Senses liczy się przede wszystkim SMAK!

przeczytaj

Produkt to podstawa

przeczytaj